Hooge Crater Links

Vakantiewoning tot 18 personen

Hou je van rust, natuur, én de Westhoek? Met 9 slaapkamers, én voldoende sanitair ben je hier op de juiste plaats voor een weekendje met familie of vrienden! www.cottagedevinck.be : PUUR GENIETEN

CGT Battlefield Tours

Een gespecialiseerd tourorganisatie voor al uw slagveldreizen doorheen Europa.

Peace Village - Mesen

Het Vredesdorp vzw is de perfecte uitvalsbasis voor groepen om de couleur locale van de Westhoek en haar oorlogsverleden te ontdekken. Ook zijn bosklassen en familie uitstapjes van harte welkom bij ons. Als fietsvriendelijk logies in het groene heuvelland cateren wij ook voor sportclubs. We helpen u graag bij het uitstippelen van een op maat gemaakt programma en voorzien ook activiteiten ter plaatse.

Salient Points

Deze website is ontworpen als een portaal gewijd aan de 1e en 2e Wereldoorlog.

Last Post Association

De Last Post, traditioneel de laatste groet aan de gesneuvelden, wordt door de klaroeners uitgevoerd ter ere van de soldaten van het toenmalige Britse Rijk en van de geallieerden die in Wereldoorlog I in de 'Ypres Salient' gesneuveld zijn. De Last Post Association stelt zich tot doel om deze plechtigheid eeuwig in stand te houden.

Western Front Association

Website van The Western Front Association.

Peter De Groote

Bij Peter De Groote Chocolaterie vindt u de beste chocolade, gemaakt met meest kwalitatieve producten naar vorm en smaak. U vindt er naast pralines en chocolade ook marsepein, snoepgoed en streekbieren. Kortom, de winkel bij uitstek om een souvenir aan een dagje Ieper te kopen.

Leger Holidays

Busreizen naar België met Leger vakantie

The Protea

Welkom in kleinschalig, vriendelijk, rustige B&B The Protea. Wij bieden geen grote luxe, wel nette, stijlvolle en moderne gastenkamers.

Old Front Line Battlefields of WW1

Dit is een website gewijd aan de geschiedenis en de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog 1914-1918.

The Great War 1914 - 1918

Een gids naar de slagvelden en de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog.

Ambrosia Hotel

Welkom in dit kleinschalig, vriendelijk familie hotel. Dit hotel is recentelijk volledig gerenoveerd. Vincent en een kleine staf heten u van harte welkom. We bieden geen grote luxe. We bieden wel nette, stijlvolle en moderne kamers aan. Elke kamer heeft zijn badkamer en ledtv. De sfeer is gemoedelijk. Geniet van gratis internettoegang in de lobby alsook van de gratis wifi. De wifi is snel en er is in het ganse gebouw bereik.

Le Chat Noir

De woning is geschikt voor families en groepen vrienden, voor een verblijf tegen een aanvaardbare prijs, waarbij U steeds voor alle info bij Uw gastheer terecht kunt.

Varlet Farm

Welkom op de Varlet Farm Website, waar we hopen u iets over onszelf te vertellen en informatie te verstrekken betreffende onze Bed and Breakfast accommodatie die we u nu aanbieden in onze boerderij op het oude slagveld van Passendale.

Quasimodo tours

Unieke busreizen in het mooie Vlaanderen!

B&B La Passerelle

Marc en Sonja heten u van harte welkom in hun gastenverblijf “La Passarelle“. Op amper 150 meter van Hooghe Crater Cemetry kan je overnachten in stijlvol ingerichte kamers voorzien van douche, lavabo en wc.

Menin Gate School Hotel

Bij De Menen Poort B&B bent u op bezoek in één van de meest historische accomodaties van de stad. Het gebouw ligt frontaal tegenover het historische Britse monument ter herdenking van de gesneuvelden uit wereldoorlog I, binnen de middeleeuwse vestingsmuren.

Privé Museum "De Pondfarm"

De Grote Oorlog liet in de frontstreek van de westhoek overal oorlogsmateriaal achter. De oorlogsvondsten bij 'Pondfarm' worden netjes verzameld in een uniek museum.

Hotel Ieper Kasteelhof 't Hooghe

Even buiten Stad IEPER in een oase van groen vindt U het hotel Kasteelhof ‘t Hooghe. Het is gelegen op 3 km van het centrum van Ieper. Weg van de stadsdrukte is het een ideale plaats om te verpozen en zo de streek te verkennen.

Leonidas Ieper

Wij zijn Hans en Stephanie De Groote en we hopen u een duidelijk zicht te geven op onze Belgische Chocoladewinkel 'Leonidas', gesitueerd op de Grote Markt in Ieper.

Sinds jaren verwelkomen we mensen van alle uithoeken van de wereld. We zijn de derde generatie die zorgt voor een opvolging in de wereld van chocoladeprodukten en zoetigheden. Na grootvader André De Groote en vader Herman is nu ook Hans de fiere uitbater van de chocoladewinkel Leonidas, in hartje centrum van Ieper. Zelfs zoontjes Thiebe en Matteo staan al te popelen om in de zaak mee te helpen!

Bed & Breakfast @Room's te Ieper

Waar stijlvolle kamers geen leeg begrip zijn. Met u erbij zullen ze nog meer tot hun recht komen.

Ideaal gelegen vlakbij het centrum of als uitvalsbasis voor de regio. Te voet geraakt u al tot buiten de stadspoorten. Met de auto, motorfiets of fiets bereikt u zo het hinterland. (Motor) fietsen veilig stallen geen probleem.

Wij zorgen voor een warm onthaal, een knusse kamer en een stevig ontbijt zodat u er klaar voor bent!

Great War Battlefields of the Western Front

Dit is de essentiële iPhone-app voor het reizen naar de slagvelden van de Grote Oorlog van het Westelijk Front .

Great War Centenary

Neem een excursie naar het verleden van de Grote Oorlog!

U wilt de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog ontdekken, maar je weet niet waar te beginnen?

Newmarket Holidays

Newmarket Holidays is een van de UK's grootste onafhankelijke touroperators.

Openingsuren

 • Maandag : Gesloten
 • Dinsdag : 10:00 > 18:00
 • Woensdag : 10:00 > 18:00
 • Donderdag : 10:00 > 18:00
 • Vrijdag : 10:00 > 18:00
 • Zaterdag : 10:00 > 18:00
 • Zondag : 10:00 > 21:00
 •  
 • Jaarlijks verlof :
 • 24/12/2020 tem 01/02/2021

Tarieven

 • Volwassenen : € 6,- p.p.
 • Student/kind : € 2,- p.p.
 • Volwassenen (groep min. 20p.) : € 4,- p.p.
 • Combi-ticket : € p.p.
 • (bezoek museum / Lunch / 1 drankje)